Ανυπότακτη Κρήτη

Ανυπότακτη Κρήτη

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Ανακοίνωση Ανυπόταχτης Κρήτης για το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α.) στο δήμο Καντάνου-Σελίνου

Ανακοίνωση Ανυπόταχτης Κρήτης για το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α.) στο δήμο Καντάνου-Σελίνου
Η διαχείριση των απορριμμάτων σε κάθε κοινότητα-δήμο αποτελεί ένα δύσκολο πρόβλημα και απαιτεί λύσεις τέτοιες που να βρίσκουν την τοπική κοινωνία σύμφωνη. Αυτό είναι αυτονόητο μιας και τέτοιου είδους εγκαταστάσεις έχουν μόνιμο χαρακτήρα (τόσο σε υποδομές, όσο και στην επιβάρυνση-υποβάθμιση του περιβάλλοντος) και δεν μπορεί οι τοπικές κοινωνίες να μην ρωτιούνται όταν “παίζεται” το μέλλον το δικό τους και του τόπου τους.
Αντί γι’ αυτό η δημοτική αρχή του δήμου Καντάνου-Σελίνου με κινήσεις που έκανε εν κρυπτώ για την τοποθέτηση του Σ.Μ.Α. στο χωριό Κακοδίκι προσπάθησε να αιφνιδιάσει την τοπική κοινωνία και να την φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων. Ταυτόχρονα με μια πρωτοφανή διγλωσσία προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τους κατοίκους της περιοχής.
Τελευταίο αλλά όχι ήσσονος σημασίας η μίσθωση του συγκεκριμένου χώρου για 15 χρόνια με το τεράστιο ποσό των 90.000 ευρώ όταν η αξία αγοράς ενός τέτοιου ακινήτου δεν υπερβαίνει τα 3.000 ευρώ.
Αυτό σε συνδυασμό με τον τρόπο που κινήθηκε η δημοτική αρχή εγείρει πολλά ερωτηματικά…
Σαν Ανυπόταχτη Κρήτη θα σταθούμε δίπλα στους κατοίκους της περιοχής που διεκδικούν να έχουν λόγο για το τι γίνεται στον τόπο τους.

Καλούμε το δήμο να ακυρώσει την τοποθέτηση του Σ.Μ.Α. στο Κακοδίκι και να καλέσει τους κατοίκους του δήμου σε λαϊκή συνέλευση για να βρεθεί μια λύση επωφελής για όλους και οικονομικά συμφέρουσα.


1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα
    Θα αναφερθώ σε όλα τα άτομα σε ανάγκη για το μερίδιό τους γεγονός που μου κάνει δάνεια χρήματα σε όλα τα άτομα που είναι σε θέση να εξοφλήσει με επιτόκιο 3%, το έτος και το χρόνο που κυμαίνεται από 1 έως 30 ετών, ανάλογα με το ποσό που ζητήθηκε. Το κάνω αυτό στους ακόλουθους τομείς: - δάνειο χρηματοοικονομικών - δάνειο-επενδύσεις σε ακίνητα - δάνειο auto-ενοποίηση χρέους δάνειο - εξαργύρωσης πίστωσης-δάνειο - προσωπικό σας έχουν κολλήσει, αν σας είναι πραγματικά ανάγκη, παρακαλώ γράψτε μου για περισσότερες πληροφορίες. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου μέσω e-mail: geogialuiza@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή