Ανυπότακτη Κρήτη

Ανυπότακτη Κρήτη

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Δελτίο Τύπου 9/5 | Ηράκλειο

Την Τετάρτη 7 του Μάη 2014 πραγματοποιήθηκε παρέμβαση της Ανυπόταχτης Κρήτης στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο, όπου υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι συνομίλησαν με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα στο χώρο της υγείας και για τις ευθύνες της περιφέρειας. Μοιράστηκε ανακοίνωση και στους ασθενείς και επισκέπτες του νοσοκομείου. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν την ΔΟΥ και τον ΟΑΕΔ.
Το απόγευμα έγινε περιοδεία στις Βούτες, Πενταμόδι, Άγιο Μύρωνα και Σταυράκια.
Σήμερα, 8 του Μάη, γίνεται παρέμβαση στη ΔΕΗ, όπου υποψήφιοι σύμβουλοι μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Νίκο Παπακανάκη θα συνομιλήσουν για τα εργασιακά θέματα αλλά και για το ενεργειακό. Στη συνέχεια θα περιοδεύσουν στην περιοχή Γαζίου, όπου θα συναντήσουν τους κατοίκους και θα συνομιλήσουν για τα θέματα της περιοχής.
Το απόγευμα στις 6.30 οι υποψήφιοι σύμβουλοι της Ανυπόταχτης Κρήτης θα παραστούν στη συγκέντρωση συμπαράστασης στον Ουκρανικό λαό, που οργανώνει η τοπική επιτροπή Ηρακλείου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Στις 11 το πρωί της Παρασκευής 9 Μάη θα γίνει συνάντηση της Ανυπόταχτης Κρήτης μαζί με στελέχη και υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΠαΓΝΗ, προκειμένου να συζητηθούν οι επιπτώσεις της πολιτικής της Ε.Ε. στα εργατικά συμφέροντα και στην υγεία του λαού.
Το απόγευμα της Παρασκευής στις 7, θα γίνει στα Λιοντάρια η κεντρική συγκέντρωση για τις περιφερειακές και τις ευρωεκλογές με ομιλητές τον Πάνο Γκαργκάνα και τον Αντώνη Δραγανίγο.
Το Σάββατο 10 του Μάη προγραμματίζονται περιοδείες στα χωριά της Βιάννου, ενώ το βράδυ στις 7 θα γίνει εκδήλωση-συζήτηση στον Κρουσώνα για το πώς μπορούμε να ζωντανέψουμε τα χωριά μας ξανά και ο αγροτικός κόσμος να ζει με αξιοπρέπεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου