Ανυπότακτη Κρήτη

Ανυπότακτη Κρήτη

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Κάντανος 17/4 (video)

 Το βίντεο από την Κάντανο ΕΔΩ!

Τα ζητήματα του αγροτικού τομέα, τα φαραωνικά επενδυτικά σχέδια, η αρπαγή των βουνών και των νερών της Κρήτης τέθηκαν προς συζήτηση στην εκδήλωση της "Ανυπόταχτης Κρήτης- Αντικαπιταλιστική Αριστερή Παρέμβαση" το βράδυ της Τετάρτης στην Κάντανο. Την εκδήλωση άνοιξε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού Κωστής Καρυωτάκης. Στη συνέχεια ο Υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Κυριακάκης παρουσίασε τις θέσεις του συνδυασμού, απάντησε σε ερωτήσεις και ακολούθησε πλούσια συζήτηση με επίκεντρο τα ζητήματα του πρωτογενή τομέα και των προβλημάτων της υπαίθρου.

"Είμαστε αντίθετοι στη λεηλασία της Κρήτης από αδίστακτα επιχειρηματικά συμφέροντα που καταστρέφουν τον τόπο μας για να πλουτίσουν οι ίδιοι. Η αρπαγή των βουνών,των νερών, η καταπάτηση και η καταστροφή τοπίων και μνημείων, τα φαραωνικά επενδυτικά σχέδια απειλούν το νησί.
Δεν είμαστε με τον Καλλικράτη και το τοπικό κράτος που εφορμά κατά του λαού. Είμαστε με μια αυθεντική λαϊκή αυτοδιοίκηση, με γενικές συνελεύσεις και τοπικά δημοψηφίσματα, με ανακλητούς εκπροσώπους κι όχι με «λευκή επιταγή» για πέντε χρόνια" είπε ο Γιάννης Κυριακάκης μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου