Ανυπότακτη Κρήτη

Ανυπότακτη Κρήτη

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24/4 | Ανυπόταχτη Κρήτη

Με περιοδεία στο κέντρο της πόλης των Χανίων και τα καταστήματα συνεχίζονται οι
εξορμήσεις του συνδυασμού "Ανυπόταχτη Κρήτη" που συμμετέχει στις εκλογές για την Περιφέρεια Κρήτης. Μέλη του συνδυασμού θα βρεθούν στους κεντρικούς δρόμους των Χανίων όπου και θα μοιράσουν  προεκλογικό υλικό και την διακήρυξη της κίνησης. 
Παράλληλα συνεχίζονται οι περιοδείες των υποψηφίων σε όλους τους Νομούς του νησιού.
Επίσης, με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι εξορμήσεις του συνδυασμού «Ανυπόταχτη Κρήτη- Αντικαπιταλιστική Αριστερή Παρέμβαση» στο Ηράκλειο.
Την Τετάρτη 23/4 το πρωί, κλιμάκιο του συνδυασμού με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Γιάννη Κυριακάκη, τον αντιπεριφερειάρχη Νίκο Παπακανάκη, την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Βάσω Αθανασάκη, μέλος ΔΣ Σωματείου εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, και άλλους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, βρέθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους και τους ασθενείς.
Οι πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης και της ΕΕ υποβαθμίζουν  τα νοσοκομεία, διαλύουν  την πρωτοβάθμια περίθαλψη και ιδιωτικοποιούν  την υγεία σε βάρος των ασθενών και των λαϊκών στρωμάτων. Η υποστελέχωση του ΠΑΓΝΗ και όλων των νοσοκομείων της χώρας πρέπει να σταματήσει τώρα. Αυτό που αντιστοιχεί στις σημερινές δυνατότητες και ανάγκες είναι ένα δημόσιο, δωρεάν, σύγχρονο σύστημα περίθαλψης με δυνατότητα ισότιμης, καθολικής και έγκαιρης πρόσβασης σε υψηλής ποιότητας παροχές υγείας για όλους τους κατοίκους σε κάθε γωνιά του νησιού και όλης της χώρας.

Σήμερα Πέμπτη, το πρωί, κλιμάκιο βρέθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και το απόγευμα θα μεταβεί στους Κουνάβους.
Αύριο Παρασκευή 25/4 θα δοθεί συνέντευξη τύπου και θα γίνει η συνολική παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ‘Ανυπόταχτης Κρήτης – Αντικαπιταλιστική Αριστερή Παρέμβαση’ Ηρακλείου και  στη συνέχεια θα ακολουθήσει περιοδεία σε χωριά του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου