Ανυπότακτη Κρήτη

Ανυπότακτη Κρήτη

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26/4 | ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Συνεχίζονται οι εξορμήσεις της Ανυπόταχτης Κρήτης – Αντικαπιταλιστικής Αριστερής Παρέμβασης. Την Παρασκευή 25/4 το απόγευμα, μέλη του συνδυασμού της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου, βρέθηκαν στις Αρχάνες όπου μοίρασαν προεκλογικό υλικό και συνομίλησαν με τους κατοίκους και τη νεολαία του χωριού.

Σήμερα Σάββατο το πρωί, μέλη του συνδυασμού μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειαρχη Νίκο Παπακανάκη- αγρότη, βρέθηκαν στη Λαϊκή αγορά των Πατελών για εξόρμηση και για να δηλώσουν την αλληλεγγύη και τη στήριξη της ‘Ανυπόταχτης Κρήτης’ στην απόφαση των παραγωγών αγροτικών προϊόντων και πωλητών των λαϊκών αγορών για απεργία διαρκείας από Δευτέρα 28/4 απέναντι στο νέο σχέδιο νόμου της κυβέρνησης για τη τοποθέτηση των πωλητών στις λαϊκές.

«Οι αγρότες μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια απ’τη δουλειά τους στο χωράφι εξασφαλίζοντας το εισόδημα τους απ΄τα προϊόντα που παράγουν με κατώτατες εγγυημένες τιμές ασφάλειας σε ρήξη με τους μεσάζοντες και τα καρτέλ τροφίμων», τόνισαν τα μέλη του συνδυασμού.

Το απόγευμα, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού βρήκαν μεγάλη ανταπόκριση από τους κατοίκους της Φόδελε, όπου βρέθηκαν για μοίρασμα υλικού.

Αύριο Κυριακή, θα συνεχιστεί η περιοδεία σε χωριά του δήμου Μαλεβιζίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου