Ανυπότακτη Κρήτη

Ανυπότακτη Κρήτη

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Συνεχίζονται οι περιοδείες και οι εξορμήσεις του συνδυασμού "Ανυπόταχτη Κρήτη- Αντικαπιταλιστική Αριστερή Παρέμβαση"

Συνεχίζονται οι περιοδείες και οι εξορμήσεις του συνδυασμού "Ανυπότακτη Κρήτη- Αντικαπιταλιστική Αριστερή Παρέμβαση" στα πλαίσια της εκλογικής μάχης του Μαϊου. - Αύριο Τετάρτη 16 Απριλίου στις 10.30 το πρωί κλιμάκιο του συνδυασμού με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιάννη Κυριακάκη θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Εφορία και στον ΟΤΕ Χανίων στην οδό Τζανακάκη.
- Το απόγευμα της Τετάρτης στις 8 ο υποψήφιος περιφερειάρχης θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στην Κάντανο    (αμφιθέατρο). Θα ακολουθήσει συζήτηση.
- Την Πέμπτη 17 Απριλίου στις 11 κλιμάκιο της "Ανυπότακτης Κρήτης" θα περιοδεύσει στα γραφεία της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης  και του ΟΑΔΥΚ στην Αγιά.

- Την Παρασκευή 18 Απριλίου στις 11 μέλη του συνδυασμού θα πραγματοποιήσουν εξόρμηση στις Βουκολιές.

Παράλληλα κυκλοφόρησε και θα διανέμεται η προγραμματική διακήρυξη της κίνησης. 

"Με βάση τις δυνατότητες της εποχής μας, εποχή όπου παράγεται τεράστιος πλούτος αλλά τον νέμεται μια μειοψηφία καταθέτουμε ένα πρόγραμμα πάλης που απαντά στις καθημερινές αγωνίες του νεολαίου, εργαζόμενου, αγρότη, μικρομεσαίου. Προμετωπίδα αυτού του προγράμματος πάλης είναι η ανατροπή της πολιτικής κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ στους ΟΤΑ και την κοινωνία, και της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου, που την εφαρμόζει. Η πάλη για να ανοίξει ο δρόμος για την άμεση βελτίωση της ζωής του λαού, για τα κοινωνικά, εργασιακά, οικονομικά, πολιτικά του δικαιώματα, ενάντια στην βάρβαρη λιτότητα, την επιχειρηματικοποίηση - ανταποδοτικότητα και την υποταγή στο κεφάλαιο τοπικό ή «εθνικό», την αντιδραστικοποίηση του πολιτικού συστήματος, την ΕΕ, στα πλαίσια του ευρύτερου αγώνα για την αντικαπιταλιστική ανατροπή της επίθεσης" τόνισε για το πρόγραμμα πάλη της "Ανυπότακτης Κρήτης" ο Γιάννης Κυριακάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου