Ανυπότακτη Κρήτη

Ανυπότακτη Κρήτη

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Τρεις αγρότες στο ψηφοδέλτιο της Ανυπότακτης Κρήτης στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Η ανατροπή των αντιαγροτικών πολιτικών Περιφέρειας, κυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της «Ανυπότακτης Κρήτης-Αντικαπιταλιστικής Αριστερής Παρέμβασης στην Κρήτη» που με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Γιάννη Κυριακάκη, συμμετέχει και σε αυτές τις Περιφερειακές εκλογές.
«Η αριστερά της ανατροπής όλα αυτά τα χρόνια βρέθηκε δίπλα στους αγώνες της μικρομεσαίας αγροτιάς, απέναντι στις πολιτικές εξαθλίωσης και συρρίκνωσης των αγροτών και περιορισμού της τοπικής παραγωγής προς όφελος των μεγάλων πολυεθνικών τροφίμων. Για αυτό το λόγο σε αυτές τις εκλογές στο ψηφοδέλτιο της θα είναι πολύ έντονη η παρουσία αγωνιστών από τον αγροτικό κόσμο που όλο αυτό το διάστημα βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή του αγώνα» αναφέρεται στην ανακοίνωση της παράταξης.

Στο ψηφοδέλτιο Χανίων της «Ανυπότακτης Κρήτης-ΑΑΠ» από τα Χανιά θα συμμετέχουν από τον χώρο των αγροτών οι αγωνιστές:


-Μανώλης Βαρουξάκης από το Ξηροκάμπι της τοπικής κοινότητας Κοντομαρίου, αγρότης μέλος του Αγροτικού Συλλόγου Πλατανιά, με συμμετοχή σε όλες τις κινητοποιήσεις του κλάδου τα τελευταία χρόνια.
- Γιώργος Πρεκατσάκης από τον Αλικιανό, γεωπόνος, με σημαντική συμβολή στον αγώνα των ανθρώπων της γης για αξιοπρέπεια απέναντι στις πολιτικές διάλυσης τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Ελληνικές κυβερνήσεις.





- Κώστας Καρυωτάκης από τη Σπίνα Σελίνου, αγροτοκτηνοτρόφος με συμμετοχή στους αγώνες ενάντια στις Βιομηχανικές ΑΠΕ.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες ολοκλήρωσης των ψηφοδελτίων της «Ανυπότακτης Κρήτης-Α.Α.Π.» σε όλη την Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου